StoryEditorOCM
OstaloStravičan zločin

Nevjerojatno: vratar koji je ubio ljubavnicu i bacio je psima planira budućnost, želi postati mentalni trener?!

Piše Gradimir Đukarić/SN
30. ožujka 2023. - 12:37

Brazilski pravosudni sustav očito je prilično liberalan s obzirom da je već godinama na slobodi Bruno Fernandes, vratar koji je 2010. ubio svoju ljubavnicu koja mu je rodila dijete, potom njezino beživotno tijelo dao psima da je rastrgaju, a ostatke nesretne djevojke zalio cementom - pišu Sportske novosti.

Danas tako Fernandes planira svoju budućnost i namjerava postati trenerom. Konkretno mentalnim trenerom koji bi individualno radio sa sportašima.

Stravični zločin dogodio se 2010., a motiv je, naravno, bio novac. Manekenka Eliza Samúdio tražila je od vratara da uzdržava zajedničko dijete koje je rodila. Fernandes to nikako nije prihvatio, oteo je ljubavnicu, zadavio je, nad njezinim tijelom se iživljavao u toj mjeri da ga je dao psima, a zločin je pokušao skriti tako što je dijelove tijela zakopao i prekrio cementom.

Barem tako stoji u optužnici. Naime, mjesto na kojem je nesretna djevojka pokopana nikada nije pronađeno!?

Fernandes je završio iza rešetaka baš kada mu je stigao poziv za brazilsku reprezentaciju. Osuđen je 2013. na 22 godine zatvora, no već 2018. dobio je beneficiju da uživa u režimu poluslobode, kako glasi pravni termin u Brazilu. To je iskoristio da brani u niželigašima koji su ga i pored njegove prošlosti odlučili potpisati, a istovremeno i da radi na stručnom usavršavanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 15:00