OstaloMorate pogledati

Neviđene scene u boksačkom ringu: izgubio prekidom pa potom pokušao nokautirati vlastitog trenera

Piše R.R.
111levan

Gruzijski boksač Levan Shonia potpuno je izgubio glavu, vjerojatno i od udaraca, nakon poraza u dvoboju u Sofiji. Sve je na kraju kulminiralo situacijom u kojem je Shonija napadao čak i svog trenera i pokušavao ga nokautirati.

Gruzijac Levan Shonia nastupao je u jednoj od uvodnih borbi velike boksačke priredbe u Sofiji gdje je glavni meč bio onaj između bugarskog teškaša Kubrata Puleva i Hughieja Furyja (pobjednik Pulev je novi izazivač Anthonyju Joshui iz IBF federacije za svjetsku teškašku titulu).

Bugarin Spas Genov je bio puno bolji u ringu i nakon jedne serije udaraca prisilio je suca na prekid borbe. No Shoniju je to isprovociralo jer je smatrao da se meč mora nastaviti, pa je nastavio prilikom pokušaja proglašenja pobjednika juriti za suparnikom i nastaviti boksački dvoboj.

Trener Gruzijca u želji da sve smiri ušao je u ring i pokušao 34-godišnjem Shoniji "objasniti" da je dvoboj gotovo, na što je ovaj nasrnuo na njega, opalio je jednu seriju udaraca koja na sreću nije oborila trenera. No prilikom izlaska s ringa Shonija je i na konopcima pokušao još jednom udariti svog trenera koji mu je ovaj put uzvratio pa ga je barem malo pokolebao u daljnjim napadima.

Bez obzira na sve Gruzijca sigurno čeka drakonska kazna zbog ovakvog pomračenja uma, svašta se moglo vidjeti u boksačkim ringovima no ovo je jedna od onih nevjerojatnih scena. Tko zna što se ovom Gruzijcu sve motalo po glavi, možda je našao dobar razlog da trenera optuži za seriju od devet poraza u posljednjih 11 borbi. Inače Levan Shonija je u profesionalnom boksu od 2006. godine, imao je 27 borbi od kojih je 12 izgubio.

 

#NAPAD#BOKS#NOKAUT#TRENER#LEVAN SHONIA#LUDO