StoryEditorOCM
Ostalolegenda

Neuništivi Mirko Filipović u Italiji odradio stručni borilački seminar

Piše SN
8. travnja 2019. - 21:38
kondicijska_priprema17-2202

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović je u susjednoj nam Italiji odradio stručni borilački seminar. Zajedno s njim je otputovao danas trener, a nekada svjetski boksački prvak Stipe Drviš, piše Fight Site.

Filipović na fotografiji koju je objavio Drviš izgleda odlično i čini se kako oporavak našeg borca od recentnog moždanog udara zbog kojeg je i otišao u konačnu mirovinu, ide prema planu!

Za pretpostaviti je da se Cro Cop i dalje kloni jačih tjelesnih napora i pridržava liječničkih uputa, no prema njegovom Instagramu je vidljivo da je počeo lakše trenirati. Sjajne su to vijesti koje pokazuju da je Mirko zaista satkan od čelika!

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi, Italiji. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna 3 sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad s Antom Delijom, Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovićem, koji treniraju u mojoj dvorani i kojima ću sada moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju. Ja se više definitivno neću boriti,a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. Iako se odlično osjećam još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6, a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima. Za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem još izlagati prevelikim naporima dok traje terapija, a niti smijem potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako loše djelovalo na cijelo tijelo a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor. A koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem. Pozdrav", poručio je Mirko preko Instagrama.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 02:48