Ostalobore se za ostanak

Neretva u nastavak sezone ulazi s iskusnim trenerom koji ju već vodio prije sedam godina

Piše B. L.

Pred Božićne blagdane Neretva je dogovorom prekinula suradnju s trenerom Igorom Remetićem koji je metkovski klub vodio posljednjih pet kola jesenske polusezone.

U nastavak sezone  Neretva kreće s novim/starim licem, Damirom Borovcem koji ju je vodio već 2013. U klubu su se odlučili na već isprobani recept jer je trener Borovac Neretvu preuzeo 2013. u sličnim okolnostima i izborio opstanak. Vodstvo kluba vjeruje da taj rezultat može ponoviti i ovog proljeća. Riječ je o iskusnom treneru koji je je trenirao niz BiH momčadi, a posljednja postaja bio mu je Slaven iz Živinica, član Prve lige Federacije BiH.

- Svjestan sam da u Neretvu dolazim u zahtjevnom trenutku i da je preda mnom pravo iskušenje, izboriti opstanak u trećoj ligi. Uz kvalitetno pojačanje i prave pripreme vjerujem da zajedničkim snagama možemo do cilja - rekao je  na predstavljanju Borovac.

Vodstvo Neretve nije još otkrllo nove igrače, no navjestili su da će ih biti jer siromašni jesenski saldo od osam bodova zahtijeva barem tri kvalitetna pojačanja. Neretva s pripremama za nastavak sezone kreće 11. siječnja.

#NK NERETVA#DAMIR BOROVAC