StoryEditor
Ostaloletio kroz zrak

Nekadašnji ponajbolji tenisač svijeta imao ludu sreću: izgubio kontrolu nad vozilom tijekom utrke, koje se nekoliko puta prevrnulo i potpuno uništilo

Piše R.R.
17. listopada 2018. - 20:35
111nal

Nekadašnji ponajbolji svjetski tenisač Argentinac David Nalbandian 2013. godine je okončao izuzetnu tenisku karijeru. Nakon toga se posvetio svojoj velikoj ljubavi – rally utrkama. No tu nije niti približno dobar kao na teniskim terenima.

Adrenalin ga očito još uvije drži, iako je na utrci u Entre Riosu u Argentini doživio težak debakl i ozbiljnu nezgodu. U punoj brzini prilikom jednom manje skoka, izgubio je kontrolu nad vozilom, proletio kroz zrak, "nasadio se na nos" i nekoliko puta prevrnuo. Automobil je potpuno uništen, ali je 36-godišnji tenisač prošao bez ozbiljnih ozljeda.

Unatoč velikoj ljubavi za brzinama, nastupima na prvenstvima Argentine i Južnoameričkog prvenstva pa do utrke Svjetskog prvenstva Nalbandian nije baš vozač za vrh. U tenisu se nije na tim mjestima zadržao usprkos velikom talentu jer mu je "glava" bila negdje drugdje. Sada pak mora biti maksimalno koncentriran, jer nakon ovakve nezgode se jednom može izvući, no pitanje je što će biti dogodilo se još neko ovakvo prevrtanje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 16:39