StoryEditorOCM
Ostaloregionalna liga

Nada je opet slavila u Sinju: splitska momčad ovog puta bila bitno uvjerljivija

Piše Mišo Gulić
24. travnja 2022. - 16:00

U drugom kolu Regionalne lige (RRC) Nada je slavila u Sinju svoju prvu pobjedu. Iste momčadi su na istom mjestu snage odmjerile i prije mjesec dana u finalu hrvatskog Kupa, a pobjednik je bio isti, samo s tom razlikom što je splitska momčad ovog puta bila bitno uvjerljivija. Nada je do vodstva došla polaganjem Du. Plazibata, a vrlo brzo je njegov primjer slijedio i Dodoja što je uz pretvaranje Do. Plazibata donijelo gostima prednost od 12:0.

Sinj se tada vratio, stisnuo je redove i preko Prološčića i Grčića smanjio na 10:12, da bi pretvaranje Pavlovića odsjelo na stativi pa je potpuni priključak Sinjana izostao.

U samoj završnici prvog dijela Perić je pronašao rupu u obrani sinjske momčadi za novih pet bodova, što je Plazibat podebljao za Nadinu prednost od 19:10.

U početnim minutama drugog poluvremena vodila se izjednačena bitka, ali kako je vrijeme odmicalo Nada je jačala i do kraja susreta stigla upisati uvjerljivu pobjedu.

Semafor

Sinj - Nada 17:43 (10:19)

Sinj - SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić

Sudac: S. Leskovar (Ljubljana)

Sinj: Žigo, Brčić, Jukić, Mastelić, Brčić-Šušak, M. Miloš, T. Miloš, Tomić, Gašpar, Domazet, Šušnjara, Grčić (10), L. Prološčić (5), Mi. Filipović, Pavlović (2), Ratković, Efendić, Vučemilo, Tomašević, Radan, Masić, Šolto, Ma. Filipović.

Nada: Kordun (10), Čulić (5), Perlain, Miletić, Perić (5), Jelavić-Mitrović, Biuk, Popović, Antić, Du. Plazibat (5), Markić, Čorić (5), Do. Plazibat (8), Barić, Dodoja (5), Bužančić, Novaković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2023 18:28