StoryEditorOCM
Ostalou apfel areni

Makarska je domaćin 21. izdanja Hrvatskog dvoranskog nogometnog prvenstva za veterane

Piše SPORT SD
22. veljače 2024. - 18:07

Od 23. do 25. veljače će se u Makarskoj održati trodnevno Dvoransko nogometno prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Turnir je to, koji se igra od 2003. godine, a ove godine prijavljen je i rekordan broj od 54 ekipe koje će u tri dana odigrati čak 80 utakmica. Turnir se svake godine održava u nekom drugom gradu Lijepe Naše, a ove godine je Komisija za veteranski nogomet Izvršnog odbora HNS-a izabrala upravo Apfel Arenu za domaćina turnira. Utakmice će se igrati u parketnoj dvorani Apfel Arene i u velikoj dvorani GSC Makarska.

Titulu pobjednika branit će ekipa NK Lokomotiva Zagreb koja je, osim prošle godine u Zadru, pobijedila i 2020. godine u Stubičkim Toplicama. Na turniru će posjetitelji imati priliku vidjeti i neke velikane hrvatskog nogometa kao što su Jerko Leko, Vedran Ješe, Danijel Subašić, Hrvoje Vejić, Frane Despotović, Hrvoje Štrok i drugi.

Turnir će tako okupiti oko tisuću sudionika iz cijele Hrvatske. Osim važnog sportskog značaja, ne treba zanemariti ni utjecaj koji ovako važan sportski događaj ima za čitavu Makarsku rivijeru. Naime, u najavama je preko 900 dolazaka s više od 1800 noćenja, što nikako nije od malog značaja u kontekstu broja turističkih noćenja na području Makarske rivijere u zimskom periodu.

Za veterane, ali i sve posjetitelje koji su željni vrhunskog nogometa, u petak i subotu je u Apfel Areni organiziran glazbeni program u večernjim satima. Pozivamo sve zainteresirane da dođu bodriti nogometaše u pokušaju osvajanja naslova ovog prestižnog prvenstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:20