StoryEditorOCM
Ostalofutsal

Majstorica za polufinale: Drama pod Biokovom otišla na stranu Novog vremena

Piše jakov kovačević
2. svibnja 2023. - 22:10

U odlučujućoj utakmici „majstorici“ za prolaz u polufinale doigravanja futsal prvenstva Hrvatske Novo vrijeme i Osijek odigrali su Makarskoj burnu i neizvjesnu utakmcu koja je na kraju sasvim zasluženo otišla na stranu aktualnih državnih prvaka.

Gosti sa Drave u početnim minutama utakmice zaledili su igrače i navijače domaćih kada su sa dva pogotka Pandurevića i jednim Lime poveli sa visokih 0:3. Nadu domaćinu donosi Ferreira kada u 6. minuti zabija za 1:3.

Novi šok uslijedio je minutu potom kada Pandurević svojim trećim pogotkom ponovo donosi svojoj momčadi plus tri. Do odlaska na odmor Makarani uspjevaju poravnati na 4:4, a da su iskoristili sve svoje prigode mogli su preokrenuti rezultat u svoju korist.

Za brojne propuštene prigode Suton se odužio u 25. minuti kada iz blizine posprema loptu u mrežu Jamičića za 5:4 i potpuni preokret. I kad se očekivalo da će igrači Ivana Božovićautakmicu mirno privesti kraju ukazao se Lima koji po drugi put trese mrežu Novog vremena za novo poravnanje. Izlazak vratara Jamičića u protivnički dio terena koristi ferreira za još jedan preokret i novu prednost svoje momčadi.

Potom gosti igraju sa Pandurevićem kao vratarem-igračem sa namjerom da dođu do novog izjednačenja, imali su priliku za to u 40. minuti, ali nisu bili precizni. U zadnjim trenucima utakmice Sesar sa svog djela terena posprema loptu u prazna vrata gostiju za konačnih 7:5.

Makarani su tako teže od očekivanog izborili prolaz u polufinale doigravanja, a protivnici će im biti igrači zagrebačkog Futsal Dinama koji su također igrali majstoricui u njoj pobjedili Vrgorac.

NOVO VRIJEME - OSIJEK 7: 5

 

Treća utakmica četvrtfinala doigravanja za futsal prvaka Hrvatske

NOVO VRIJEME - OSIJEK 7: 5

Makarska. Dvorana na GSC. Gledatelja: 500.

Suci: Mislav Džeko i Mario Blažin (oba Zagreb).

Strijelci: 0:1 Pandurević (2), 0:2 Pandurević (3), 0:3 Lima (4), 1:3 Ferreira (6), 1:4 Pandurević (7), 2:4 Juretić (11), 3:4 F erreira (15), 4:4 Barbarić (19), 5:4 Suton (25), 5:5 Lima (27), 6:5 Ferreira (32), 7:5 Sesar (40).

NOVO VRIJEME: J. Herceg, Vuković, Sesar, Suton, Ferreira, Jelavić, Kazazić, Musinov, Juretić, Gašpar Jefferson,, Barbarić, Bašković, K. Herceg.

OSIJEK: Jamičić, Šalaj, Pandurević, Lima, Damjanović, Šerić, B. Amidžić, L. Amidžić.

NAJBOLJI IGRAČ: Rafael Lima Ferreira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:50