StoryEditor
Ostalonovi sponzor, novo ime

‘Adriatic osiguranje’ uz Juga: Drago nam je što ćemo 100. rođendan proslaviti u dobrom društvu

Piše Tonči Vlašić
19. listopada 2019. - 15:33

Jugaši su i dalje “osigurani”, a sad im je prezime “Adriatic osiguranje”, i skupa će dočekati sto godina dubrovačkog kluba. Nazdravilo se tome u Gružu nakon što su potpis na petogodišnji ugovor stavili čelni čovjek najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog kluba, Tomislav Dumančić te prvi čovjek Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić.

U sportu uvijek težite većem, boljem, želite nadmašiti sebe. Drago nam je što se je Adriatic prepoznao naš sportski duh i što će nam u narednih pet godina biti partner na svim naši plovidbama. U novu sezonu ulazimo jači i bolji nego ikad, a drago nam je što ćemo svoj 100. rođendan proslaviti u ovako dobrom društvu – istaknuo je Jugov predsjednik.

– Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične domaće i svjetske rezultate najuspješnijeg sportskog društva u Hrvatskoj. Obzirom da će klub uskoro obilježiti 100 godina postojanja izuzetno nas raduje da će suradnja biti obilježena i tom velikom brojkom. Kroz buduću, dugogodišnju suradnju želimo biti njihova podrška i njihov vjetar u leđa, želimo im pružiti oslonac u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja - rekao je Goran Jurišić, predsjednik uprave Adriatic osiguranja

Ove godine slavimo 95 godina postojanja, sad ćemo evo stoti rođendan proslaviti uz Adriatic osiguranje. Bilo ih je lako nagovoriti jer su oni željeli nas, a mi smo željeli njih. Dogovorili smo se u pet minuta – dodao je Dumančić. Ova suradnja, naglašeno je, predstavlja više od samog ugovora o sponzorstvu pa se ovime osigurava daljnje uspješno djelovanje Vaterpolskog kluba Jug kao jednog od simbola Republike Hrvatske na međunarodnoj razini te podizanje novih generacija talenata koji će osvajati bazene, dizati tribine u zanosu na noge i donositi Hrvatskoj vrijedne nagrade kao što je to radio i do sada.

– Vjerujemo da će buduća plovidba pod zajedničkom z a st avom Vat er p ol skog kluba Jug i Adriatic osigu ranja služiti na čast i ponos širokoj publici kao i ostvarivanju zajedničkih ciljeva promocije kako ovog sporta tako i naše zemlje. Adriatic osiguranje već 27 godina pruža više od 150 vrsta proizvoda iz područja osiguranja kroz cjelovitu, brzu i efi kasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente, što je rezultiralo zauzimanjem trećeg mjesta na ljestvici neživotnih osiguranja. Ove godine Adriatic je napravio veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije i proširio svoje poslovanje na tržište Republike Italije, otvorivši poslovnice u Trstu i Udinama - istaknuto je na svečanosti u Gružu, kojoj je nazočio i gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica...

– Mi smo prepoznali da dijelimo iste vrijednosti i zato nam je trebalo pet minuta da se dogovorimo. Duboko sam uvjeren da ćemo se naći za pet godina ovdje i potpisati novi ugovor – dodao je Jurišić, kojem je u ime momčadi loptu poklonila Jugova “topovnjača” Paulo Obradović, s reprezentacijom olimpijski pobjednik iz Londona 2012. godine i europski prvak iz Zagreba 2010., a s Jugom dva puta prvak Europe (2006. i 2016. )

#VK JUG#SPONZOR

Izdvojeno

08. srpanj 2020 17:12