StoryEditorOCM
Ostalobit će vatreno

Kreće nova odbojkaška sezona: na otvaranju nas očekuje dalmatinski derbi, Kaštelani gostuju u Zadru

Piše Sport SD
29. rujna 2023. - 16:59

Ovog vikenda počinje nova odbojkaška sezona, Ribola Kaštela će je otvoriti kao i lani sa Zadrom, a utakmicu prvog kola Superlige odigrat će na gostovanju sutra od 19 sati.

- Mislim da smo se dobro pripremili za početak sezone, odigrali smo pet, šest jako dobrih utakmica tijekom priprema, pokazali konstantu i spremni smo za prvo kolo u Zadru. Oni su mlada ekipa koja je praktički u istom sastavu kao lani, njihov najveći forte zapravo je dvorana koja je dosta nezgodna za igranje. Dobro ćemo se pripremiti, nećemo se opustiti, već smo se jednom opekli u Zadru, ne želimo to opet prolaziti. Zadovoljan sam ekipom, njihovim radom, zalaganjem i očekujem da igramo svaku utakmicu na gornjem maksimumom zalaganja i mislim da će ova ekipa zadovoljiti ukus domaće publike u ovoj sezoni - kazao je trener Ribole Ivan Rančić.

Istaknuo je kako je veliko pojačanje na početku ove sezone bivši seniorski reprezentativac, Mario Močić, koji je u karijeri s matičnim OK Ribola Kaštela osvojio tri prvenstva i kup. A s osvajanjem titula na raznim natjecanjima godinama je nastavio i u Katru u izuzetno jakoj ligi s 90% stranaca.

- U Kaštelima treniram svako ljeto, a kako se zakompliciralo nešto u zadnji tren u Katru, čekam rasplet pravila za strance, dogovorio sam se s klubom da ostanem i igram dok se to ne realizira. Ova ekipa je jako mlada i perspektivna i vjerujem da može osvojiti prvenstvo. Nastojat ću im pomoći svojim iskustvom da napreduju što više - kazao je Močić.

S Kaštelanima ima otvoreni ugovor, a osim kao igrač, svoje znanje pokazat će i kao mentor mladom, perspektivnom dizaču Ivi Mustapiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:27