StoryEditor
Ostalozavršeno natjecanje

Kraj Dalmatinko kupa: Svi smo pokazali da slogan 'više od nogometa' ima svoj smisao

Piše PSD
6. svibnja 2019. - 19:54
111dal

Spektakularna dodjela nagrada i proglašenje najboljih u svečanoj loži na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju bila je kruna na četiri dana odličnog nogometa i druženja na Dalmatinko kupu 2019.

Četvrto izdanje turnira ujedno je bilo i najkvalitetnije do sada, u Dugopolju je sve bilo besprijekorno od prvog dana, baš kao i na ostalim terenima (Stobreč, TTTS, Park mladeži) na kojima se igrao Dalmatinko kup na kojem su sudjelovale 144 ekipe s preko 2400 igrača iz 10 država.

Na zatvaranju se na odličnom hrvatskom igračima obratio veleposlanik Kazakhstana Tolezhan Barlybayev, zajedno s njim bio je i veleposlanik Azerbajdžana Fakhraddin Gurbanov, nagrade su dijelili predsjednik Županijskog nogometnog saveza Marko Erceg, direktor turističke zajednice Dugopolja Tomo Balić, šef omladinske škole Dugopolja Mario Smodlaka, veliki prijatelj turnira Fadil Halilović i predsjednik Organizacijskog odbora Domagoj Bojčić.

- Ova godina je još jednom pokazala snagu Dalmatinka, sljedeći, jubilarni Dalmatinko, bit će turnir na kojem ćemo se nastojati približiti brojci od 200 ekipa. Hvala svim sudionicima na pravom sportskom ponašanju, svi zajedno pokazali smo da slogan Dalmatinka "više od nogometa" ima svoj smisao, hvala mojim suradnicima, koji su od jutra do mraka radili kako bi sve ekipe bile zadovoljne - govorio je oduševljeni Domagoj Bojčić, prvi čovjek Dalmatinka.

Konačan poredak po kategorijama možete vidjeti OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. listopad 2020 09:05