StoryEditor
Ostaloskupština u sinju

Junak dobio Upravu i promijenio skoro cijelu momčad

Piše Mišo Gulić
21. kolovoza 2019. - 09:53

U Plavom salonu Gradskog stadiona u Sinju održana je Skupština Nogometnog kluba Junak na kojoj su izabrana sva tijela kluba.

Prije mjesec dana na Izvanrednoj izbornoj Skupštini za novog predsjednika izabran je Stipe Perić, ali s obzirom da u tom trenutku nisu obavljene konzultacije s ljudima koji bi se priključili novom predsjedniku u Upravi, odlučeno je da će to biti učinjeno na sljedećoj Skupštini.

Tako su uz predsjednika Stipu Perića u Upravu još izabrani i dopredsjednik Frano Pervan te članovi Stipe Budimir, Dalibor Glavurdić, Milan Buljan, Denis Bezić, Boško Barać.

U Nadzorni odbor izabrani su Miroslav Širinić, Niko Macan i Branko Matić, dok su članovi stegovne komisije Mario Križanac, Zlatko Runje i Vibor Barać.

Velik broj igrača napustio je Junak od kojih valja istaknuti Šimu Puljića (Solin), Petra Bašića-Šišku (Solin), Petra Boticu (Solin), Antu Čaljkušića (Kamen), Antu Buljana (OSK) i Matea Baraća (Solin), ali bilo je zato prometno i u drugom smjeru. 

Nova imena u redovima “plavih” su bivši Hajdukovci Ivan Mastelić (Solin) i Robert Jandrek (Krško), zatim Josip Mihovilović (Uskok), Ivan Norac-Kevo (Kamen), Roko Runje (juniori Hajduka), Bruno Kukoč (Dugopolje), Ivan Bašić (OSK).

#JUNAK SINJ

Izdvojeno

30. lipanj 2020 22:50