StoryEditorOCM
Ostaloolimpijske igre

Jedan vesla, drugi ne? Potez iz završnice finala zbunio je i šokirao Srbiju, video je hit

Piše SN
31. srpnja 2024. - 07:00

Nevjerojatne scene vidjeli smo na Olimpijskim igrama u režiji srpskih veslača. Marin Mačković i Nikolaj Pimenov su vodili dramatičnu borbu za plasman u finale utrke na 2.000 metara u Parizu, ali na kraju ipak nisu uspjeli, iz dosad neobjašnjenih razloga - pišu Sportske novosti.

Srpski su veslači vodili dobar dio utrke, a onda su ih prestigli Nizozemci i Španjolci, te su na kraju završili na četvrtom mjestu. Kada su bili samo 60 metara do cilja, dogodila se nesvakidašnja situacija. Nikolaj je samo spustio vesla u vodu, a Mačković pokušao obojicu uvesti u finale, ali nije uspio. Taj potez iz završnice je zbunio i šokirao sportsku Srbiju, ali postao i viralan hit.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDJE.

image
AFP

Nakon svega se oglasila i jedna korisnica Twittera koja tvrdi kako je ona teta Martina Mačkovića. Uz fotografiju s Mačkovićem je objavila i poruku koja baca malo svjetla na cijeli slučaj.

"Tetino dijete se nije danas uspjelo plasirati u finale OI u Parizu. Sve vrijeme su vodili da bi 50 metara od cilja njegov partner Pimenov odustao spustivši vesla u vodu. Hvala sima koji su se radovali sa mnom i navijali za ove momke", napisala je Mačkovićeva teta pa dodala:

"Evo sad kad sam se malo smirila ću pitati moje dijete da mi pojasni. Ono što znam je da Pimenov nije mogao mentalno, ni fizički izdržati", zaključila je gospođa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 19:57