StoryEditorOCM
Ostalosada je poznaju

Internet pun erotskih snimaka svjetske prvakinje: točno je znala što radi, imala je jasan plan

Piše R.R.
30. siječnja 2023. - 20:16
Rumunjke (s lijeva) Simona Amanar, Gina Gogean, Corina Ungureanu, Alexandra Marinescu, Mirlea Tugurlan i Claudia PresacanAlessandro Della Valle/AFP

Rumunjska gimnastičarka Corina Ungureanu natjecala se na svjetskoj razina šest godina, od 1993. do 1999. godine, bila je u ekipama koje osvajala zlata na svjetskim prvenstvima, a bila je i europska prvakinja u pojedinačnoj konkurenciji.

Corina koja danas ima 42 godine imala je dosta uspjeha u sportskim natjecanjima. Međutim, bivša svjetska prvakinja u gimnastici sada je otkrila zašto se pristala slikati za Playboy 2020. godine. Cijeli je sportski svijet ostao zapanjen u siječnju te godine kada višestruka svjetska prvakinja u gimnastici pojavila na naslovnici časopisa u zapaljivoj slici. Tada je imala samo 19 godina.

Iako je postala dvostruka svjetska prvakinja u gimnastici 1997. i 1999. godine, Corinu gotovo nitko nije znao kao jednu od legendi koje su ostavile trag u svjetskom sportu. Nedavno je otkrila da golišava slika u Playboyu ocrtava njenu impresivnu karijeru u gimnastici. Kasnije je ponovo pristala pozirati gola 2008. Svaki put je dobro zaradila, više nego od sportskih postignuća.

Neću reći da financijski dio nije bio bitan. Bilo je jako važno. Bilo je to više novca nego što sam dobila za naslov svjetskog prvaka. Imala sam kuću za završiti i... Radilo se i o tome da se slikala klizačica i da su prije mene bili neki gimnastičari... Rekla sam sebi da je to sve u redu i da nemam potrebu se brinuti. Tada sam na neki način i sama sebe nadmašila", kazala je Corina dodavši:

Danas ne bismo razgovarali bez ovoga. Nisam sjajna gimnastičarka. Ne smatram se u prvih 15. Znam gdje pripadam u hijerarhiji velikih rumunjskih gimnastičara. Nećete me čuti da kažem da sam odlična gimnastičarka. U usporedbi s današnjim rezultatima, možemo reći. Ali možda da nisam napravila te slike, svijet ne bi znao da je Ungureanu također svjetski prvak.

Godine 2002. Corina Ungureanu ponovo se našla usred skandala velikih razmjera nakon što je zajedno s Lavinijom Miloșovici i Claudijom Presecan snimila erotski film prema ugovoru s jednom japanskom produkcijskom kućom. Tada se doznalo da su njih troje radili erotske snimke za magazin Shukan Gendai u kojem su se pojavili goli tokom nekih vježbi na spravama. Skandal je bio velik jer su bili obučeni u gimnastičku opremu, a na njoj je bio logo Rumunskog gimnastičkog saveza.

Ja sam, zbog gluposti ili neznanja, na svojoj opremi imala grb našeg Saveza. Nismo znali kako dobiti odvjetnika i kako dobro pročitati ugovor. Nismo davali nikakva objašnjenja, nismo puno govorili.

I zaista, za Corinu Ungureanu teško bi bilo tko saznao da se nije pojavila na naslovnici Playboya. Na internetu postoje brojne njene gole fotografije i video snimci kako potpuno gola radi vježbe na spravama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2023 15:14