StoryEditorOCM
OstaloNEKA DOĐU!

Ima li ko jači? Ragbijaši Sinja gaze nemilo, Pavlović, Brčići, Miloši i društvo usred Zenice rastopili Čelik čak sa 54:6

Piše Marko Bilić
12. listopada 2024. - 16:49

Ragbijaši Sinja nastavljaju dominirati u novoj sezoni. Sinjani su u Zenici pregazili domaći Čelik čak sa 54:6 i tako s maksimalnim učinkom nastavljaju svoj pohod proširenim prvenstvom Hrvatske.

Već do poluvremena Sinjani su na Kamberovića polju osigurali visoku prednost i rastopili Čelik (40:3), pa je nastavak susreta bio samo formalnost.

Momci iz Cetinske krajine melju sve pred sobom, u pet utakmica ostvarili su isto toliko uvjerljivih pobjeda. Redom: Ljubljana 36:10, Mladost 35:0, Nada 27:3, Zagreb 66:5, Čelik 54:6.

Ovo više nije lako zbrajat, ali evo, potrudili smo se, to je sve skupa 218:24!

image

Ima li ko jači? Ragbijaši Sinja

Duje Klaric/Cropix

Ragbijaški non stop iz vikenda u vikend nastavlja se, što je neuobičajeno i jako naporno, ipak je riječ o amaterima, pa će ova dva protivnika, Sinj i Čelik, snage odmjeriti i sljedeće subote, ali ovaj put na Trnovači, terenu Sinjana.

Sinjski ragbijaši apsolutni su hit, ima tu jako zanimljivih priča i pojedinaca, uskoro ćete ih čitati na stranicama i portalu Slobodne... Bravo Sinjani, neka dođu!

image

Atraktivno

Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image

Navijači u Sinju

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 19:34