StoryEditor
Ostalorezultatska i financijska kriza

Igračima Junaka isplaćeni zaostaci, štrajka nema

Piše PSD.
24. listopada 2014. - 13:12
Tijekom jučerašnjeg dana medijskim je prostorom prohujala informacija o štrajku nogometaša sinjskog Junaka koji traje od početka tjedna. Razlog? Neisplata ugovorenih naknada od strane uprave kluba.

U kuloarima se potom pojavila još jedna informacija – da su igrači u srijedu odradili trening lakšeg intenziteta, nekakvu vrstu “tihog štrajka”, nakon čega su održali sastanak s upravom. Predsjednik kluba Ante Gulić obećao im je isplatu ugovorenih naknada u roku deset dana.

Tragom te priče, pokušali smo iz prve ruke doznati više. Zazvali smo kapetana Junaka, Dina Ramljaka, koji je potvrdio kako je isplata kasnila, ali nije određeno rekao koliko dugo.

- Naknade su isplaćene, sve je u redu i nema nikakvog štrajka – kategorički nam je rekao Ramljak i tako otklonio mogućnost pobune u svlačionici. Očito je isplata uranila.

U kontekstu ove priče važno je podvući kako u sinjskom klubu planiraju financijsku konsolidaciju tijekom sljedeće dvije godine kako bi se 100. godišnjica Junaka (2016.) dočekala u povoljnijoj situaciji. Kako financijski, tako i rezultatski, budući da već osam utakmica u nizu ne znaju za pobjedu. A već za iduću sezonu najavljuju borbu za Drugu ligu.

V. Babić
foto: ante čizmić / cropix

Izdvojeno

13. srpanj 2020 09:39