StoryEditor
Ostalokvalifikacije

Hrvatski vitez Posedarje igra ključni dvoboj u metropoli, a trener Josip Butić: ‘Nećemo se braniti, idemo po pobjedu i Drugu ligu’

Piše Dražen Žura
6. kolovoza 2022. - 14:00

Hrvatski vitez Posedarje u uzvratni susret s Trnjem, u kvalifikacijama za popunu Druge nogometne lige, ulazi s prednošću 2:1, pa će na stadionu u Rudešu pokušati sačuvati postignuti rezultat.

- Trnje je pokazalo kako su momčad protiv koje nije nimalo lagano igrati, meni je osobito žao što nismo uspjeli odradi zamisao da ostanemo čiste mreže, u prvoj utakmici, jer i dalje vrijedi pravilo o prednosti gola u gostima. Ali, ne mislimo razmišljati o tome, nego nastojati jednom zrelom igrom držati suparnika dalje od našeg vratara. To nikako ne znači da ćemo se zatvoriti i braniti stečeni rezultat, nego je cilj tražiti prigodu za napasti. Istina, neće to biti lako ostvariti, jer otvoreno moram kazati kako još uvijek nismo na pravoj energetskoj razini, pa je nužno biti i oprezan – kazao je Josip Butić, trener HV Posedarje.

U odnosu na prvi dvoboj,” vitezovi” će biti osnaženi...

- Vraćaju nam se igrači koji su zbog ozljede morali mirovati, Luka Zrilić i Josip Jurjević, k tomu uspjeli smo registrirati Roka Jurić koji je odnedavno naš igrač te ima pravo nastupa. Svi skupa, u ovu za nas jako bitnu utakmicu, rekao bih i povijesnu, ulazimo spremni za ostvarenje povoljnog rezultata- zaključio je Butić.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. kolovoz 2022 14:10