StoryEditor
Ostalobrani srebro

Hrvatski veslač Damir Martin izborio je mjesto u polufinalu samaca: Trenutno stanje je dobro i mislim da idem u pravom smjeru

25. srpnja 2021. - 07:30

 Veslač Damir Martin u samcu pobijedio je u svojoj četvrtfinalnoj skupini i plasirao se u polufinale Olimpijskih igara.

Martin je stazu izveslao za 7.17.71 minuta, ostavivši za minimalno za sedam sekundi mađarskog, japanskog, peruanskog, češkog i kazastanskog skifista. U zadnjih 500 metara Damir se praktički odmarao i čuvao snage za polufinale koje je na rasporedu za tri dana.

- Zadovoljan sam utrkom i mogu reći da je sve bilo po planu. Htio sam ići maksimalno prvih 1500 metara da vidim koliko mogu i to sam odradio kako sam htio. Sad slijedi malo duža pauza od dva dana, a za tri dana bi trebalo početi polufinale. Očekuje se loše vrijeme. Glavni cilj je dobro se oporavit pred polufinale jer će to biti jako teška utrka - kazao je Martin, koji je na OI u Londonu i Rio de Janeiru uzimao srebro.

- Idem iz utrke u utrku. Želje su jedno, a trenutno stanje je dobro i mislim da idem u pravom smjeru za plasman u finale. Ne bavim se konkurencijom, vidim da ima nekih iznenađenja, ali i kod mene ih nema i neće ih biti - zaključio je Damir.

item - id = 1115069
related id = 0 -> 1116822
related id = 1 -> 1116752
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2021 07:32