StoryEditorOCM
Ostalozec bez milosti

Hrvatski nogomet opet iznenadio, ovaj put morala je intervenirati i policija: sudac naredio micanje transparenta protiv HNS-a!

Piše Matko Begović/Makarska kronika
3. travnja 2018. - 10:30
Navijači Zmaja u Baškoj Vodi

Da je hrvatski nogomet izvor svakovrsnih čuda i nije neka novost. A opet, uvijek i iznova uspije iznenaditi. Kao što se, recimo, dogodilo protekle subote u Baškoj Vodi.

Igrali su, dakle, domaća Urania i gostujući Zmaj, iz Blata na Korčuli. Pa su iz tog Blata, na nimalo kratak put do Baške Vode, potegli i navijači. Njih desetak.

Sa sobom su, naravno, donijeli i transparente, da se zna tko su, odakle su i za koga su. A donijeli su i jedan mali transparent, da se zna da su i oni, premda mali, dio velike navijačke scene.

Suci utakmice, a predvodio ih je Josip Zec, nisu, međutim, dopustili da se utakmica igra uz takav dekor, pa su od organizatora zatražili da transparent, onaj manji, s prekriženim logotipom Hrvatskog nogometnog saveza, ukloni. U suprotnom, utakmica neće početi.

I, organizator se potrudio, poslao je policajca da obavi posao, a navijači su ga poslušali.

Prvi je to put, koliko je poznato, da se u Hrvatskoj nešto slično događa. Čak ni Ivanu Bebeku, koji je onomad prekinuo derbi kad su torcidaši vrijeđali Zdravka Mamića, to nije palo na pamet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. veljača 2023 21:28