StoryEditor
Ostalou spomen na petra kalinića – kliju

Hajduk, Dinamo i Maribor na solinskom prvom memorijalnom turniru

Piše Milivoj Benzon
8. prosinca 2017. - 23:15
1 21

U trofejnom salonu NK Solin održana je konferencija za medije u organizaciji omladinske škole Solina “Tonči Boban – Bebi”.

Prije nešto više od godinu napustio nas je Petar Kalinić – Klija, igračka i trenerska legenda NK Solin. Za sve što je dao klubu odlučili smo njemu u čast organizirati turnir i evo prvo izdanje memorijalnog turnira “Petar Kalinić Klija – Solin 2017.” nam je pred vratima – ovim riječima konferenciju za medije otvorio je Ante Boban, direktor omladinske škole Solina.

Konferenciji za medije nazočili su, u ime domaćina, Ante Boban, trener početnika u Solinu i sin legendarnog Klije Kajo Kalinić, te tajnik omladinske škole Pavle Marinković. Predstavio je potom Kajo Kalinić sve sudionike ovog mePrvi memorijal ‘Petar Kalinić Klija’ U Solin stižu Hajduk, Dinamo i Maribor joško ponoš / hanza media đunarodnog turnira:

Obećao sam ocu da će se njemu u čast održavati jedan ovakav turnir i veseli me što smo uspjeli u tome. Za prvu godinu cilj nam je bio kvaliteta, a ne kvantitet, pa smo tako dogovorili sudjelovanje dva najveća naša kluba - Hajduk i Dinamo, dok nam iz Slovenije stiže njihov prvak i sudionik ovogodišnje Lige Prvaka Maribor.

Turnir je kadetski, kategorije U-16, a održat će se 16. i 17. prosinca na stadionu Pored Jadra. U subotu (16. prosinca) u 11 sati sastaju se Hajduk i Maribor, a u 13 sati Solin i Dianmo. Utakmica za treće mjesto je u nedjelju (17. prosinca) u 11 sati, a finale u 13 sati.

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 05:15