StoryEditor
Ostalonajslađe je dobiti susjede

Gradski derbi samo zbog prestiža: 'malene' idu u gornji dom, 'marinke' padaju u razred niže

Piše R.R.
25. siječnja 2019. - 19:35
odbojka_zene32-121218

Kaštela su grad odbojke, i to je već dokazano. Sva ženska kluba pokazala su svoju kvalitetu godinama, sada u Superligi su se malo uloge izmijenile. Kaštela će nakon 14. kola u gornji dom, među četiri najbolje ekipe, Marina Kaštela nakon godina borbe za Kup i prvenstvo će u drugi razred, u borbu za sačuvanje superligaškom statusa.

Sportski gledajući dvoboj je ovo koji nema neke rezultatske napetosti, osim prestiža ne donosi ništa niti jednoj ekipi. U drugi dio sezone se neće prenijeti ništa iz ovog susreta. Već se zna da Kaštela u gornji dio nose pet bodova, a Marina Kaštela u donji dom starta s devet bodova.

No to ne znači da neće biti prave borbe, pa gradski derbiji su uvijek zanimljivi baš i po činjenici da je susjeda najslađe dobiti, sportski je to. Neće biti opuštanja, osim toga sada se stvarno igra za publiku. Pa bi bilo i lijepo zahvaliti se na potpori svima koji navrate u gradsku dvoranu u Kaštel Starom. Subota, 18.45 sati, nećete zažaliti, sve najbolje što kaštelanske ženska odbojka ima na jednom je mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 06:12