StoryEditorOCM
Ostaloambiciozan projekt

Gorostasni Amerikanac novo je napadačko oružje Kaštelana za novu sezonu: ‘Imam velika očekivanja od sebe i ekipe‘

Piše Sport SD
12. rujna 2024. - 16:04

Za novu sezonu odbojkaški klub Ribola Kaštela priprema nekoliko pojačanja, a prvo od njih je 24-godišnji Amerikanac William Julius Anderson. Visok je 203 centimetara, a igra na poziciji korektora. Rođen je u Oregonu, a u Kaliforniji je igrao odbojku za Orange Coast College i Vanguard University, gdje je studirao, te ostvario zapaženu karijeru u tamošnjim ligama prestižnih visokoškolskih ustanova.

image
OK Ribola Kaštela

U izuzetno velikoj konkurenciji američkih sveučilišnih momčadi Anderson je sa svojom ekipom osvajao i državno prvenstvo i NAIA nacionalno prvenstvo. A na pitanje kako je došlo do toga da sportsku karijeru nastavi u Kaštelima Anderson nam je rekao:

Moj agent mi je pronašao ovaj tim (OK Ribola Kaštela) i činilo mi se kao sjajna prilika. Imam prijatelje i obitelj koji su posjetili ovo područje i svidjelo im se, pa sam uvjeren da je to jako dobra ideja. Ovdje sam tek oko tjedan dana, ali zasad mi se stvarno sviđaju grad, treneri i momčad. Imam velika očekivanja od sebe i ekipe ove godine. Mislim da imamo talentiranu grupu momaka i vjerujem da ćemo imati uspješnu sezonu.

image
OK Ribola Kaštela

Nakon prijateljskih utakmica i pripremnih turnira, Anderson će prvu službenu utakmicu za OK Ribola Kaštela zaigrati početkom listopada, kad počinje Superliga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 16:32