StoryEditor
Ostaloviša sila

Filip Mihaljević bio je prisiljen zbog ozljede otkazati nastup u Saloni: Nikome nije gore nego meni, ali olimpijska je godina i nema smisla riskirati

Piše Vedran Babić
8. svibnja 2021. - 22:17
Nikola Vilić/Arhiva/Cropix

Tijekom ranog poslijepodneva stigla je potvrda glasina koje su se počele kotrljati još ujutro - Filip Mihaljević bio je prisiljen zbog ozljede otkazati nastup u Saloni. 

Upala živca između ramena i vrata pokazala se previsokom preprekom i Filip je procijenio kako nema smisla riskirati pogoršanje ozljede. Nakon Sandre Perković i Sare Kolak koje su ranije otkazale nastup, Hrvatska je u zadnji čas ostala bez još jednog jakog aduta koji je imao dobre izglede za osvajanje zlata u svojoj disciplini.

Baš se bio radovao nastupu pred svojim ljudima, obitelji i prijateljima pa mu je otkazivanje, razumljivo, teško palo.

- Nikome nije gore nego meni, ali ovo je viša sila. Olimpijska je godina i nema smisla riskirati - poručio je Filip.

Baš šteta zbog toga, no cjelokupni dojam organizacije ostao je nepromijenjen, odnosno pozitivan. Delegacija Europskog atletskog saveza oduševljena je viđenim, pogotovo u Saloni, pa ne treba čuditi ako se u skoroj budućnosti neko slično natjecanje opet organizira u Splitu i u Solinu. Tada, nadamo se, u “starom normalnom”, s gledateljima na tribinama, bez koronavirusa u primislima i s našim glavnim adutima u akciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2021 22:19