StoryEditor
Ostalood početka do tokija

Fešta gimnastike u Splitu: danas dječja priredba, sutra druženje s Đerek i Srbićem

21. prosinca 2019. - 09:52

Vikend pun gimnastike je pred nama. Već je tako godinama pred Božić pa ni ove godine splitski klubovi neće omanuti. Gimnastički klub Marjan organizira "Gimnastičku olimpijsku priču" u nedjelju točno u podne, a mjesto radnje je Kinoteka fast & food, Zlatna vrata, dok su iz Gimnastičkog kluba Split za subotu u 11.30 u gimnastičkoj dvorani (Bazeni Poljud) najavili "Božićnu priredbu".

Marjanova olimpijska priča i dalje traje, Tina Erceg predstavljala je svoj klub i grad na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., a potom i 2012. godine u Londonu. Njezin je put nastavila Ana Đerek plasiravši se na prošle Olimpijske igre u Rio de Janeiru, a i ona je ponovila uspjeh te će Hrvatsku predstavljati i na predstojećim Igrama u Tokiju. Kao gost trofejnog splitskog kluba u nedjelju će u Splitu biti i zagrebački gimnastičar Tin Srbić koji je također izborio vizu za Tokio.

Tom prigodom s našim poznatim gimnastičarima družit će se i brojni splitski olimpijci. Da je vrijeme poslužilo čelnike "Marjana", priča bi se dogodila na otvorenome, danas na Pjaci, ali zbog prijeteće vremenske prognoze išlo se na sigurno i "Gimnastička olimpijska priča" bit će ispričana pod krovom.

Drugi splitski klub još čeka svog prvog olimpijca ili olimpijku, ali imaju veliki broj mališana koji se bave ovim bazičnim sportom te će oni svoja znanja i vještine predstaviti danas u dvorani na Poljudu. Cijena ulaznice za odrasle za njihovu je priredbu 20 kuna, za djecu deset.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. listopad 2020 05:17