StoryEditor
Ostalopoznati pobjednici

Fantastičnim finalima 3x3 košarke u predivnom ambijentu spušten je zastor na ovogodišnji UniSport Finals

Piše PSD
21. srpnja 2021. - 14:09

Fantastičnim finalima 3x3 košarke u predivnom ambijentu novouređenog terena studentskog doma ”Bruno Bušić“ u Spinutu, spušten je zastor na ovogodišnju sveučilišnu sportsku završnicu – UniSport Finals.

Grad Split uspješno je ugostio preko 850 studentica i studenata sportaša iz cijele Hrvatske, s ukupno 14 visokoškolskih institucija. Nakon dva uzbudljiva dana sportskih nadmetanja, dobili smo sveučilišne prvakinje i prvake u devet sportova: futsalu, rukometu, košarci, 3x3 košarci, odbojci, odbojci na pijesku, badmintonu, stolnom tenisu i tenisu.

Organizacija ovog jedinstvenog i hvalevrijednog događaja opravdala je sva očekivanja, uz poštivanje svih epidemioloških mjera te brigu za zdravlje svih sudionika. Nasmiješena lica, medalje oko vrata, neopisive emocije i nezaboravne uspomene, najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog događaja. Velikom finalu 3x3, nazočili su priznati gosti: gradonačelnik Splita Ivica Puljak, zatim predstavnici splitskog Sveučilišta, a ispred organizacije Hrvatskog akademskog sportskog saveza, sportski direktor Nikola Vincetić je zadovoljno istaknuo:

“Sretni smo, ali ujedno i tužni jer je došao kraj ovogodišnjih Finalsa koji su u Splitu okupili 850 studentica i studenata iz cijele Hrvatske. Ovdje je stvarno vladalo jedno veliko zajedništvo, što na sportskim terenima, što van sportskih terena, unatoč izazovnim vremenima. Želio bih se zahvaliti svim studenticama i studentima sportašima, Organizacijskom odboru, splitskom Sveučilišnom sportskom savezu, Gradu Splitu, volonterima i svima koji su pomogli u organizaciji ovog posebnog sportskog događaja u ovoj akademskoj godini.“

Svi rezultati i informacije dostupni su na web stranici UniSport HR.

item - id = 1114249
related id = 0 -> 1114154
related id = 1 -> 1113679
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2021 23:23