StoryEditorOCM
Ostalobili su upozoreni

Drama na ulicama Barcelone, opljačkan jedan od čelnika Bayerna: policija traga za počiniteljem tog drskog nedjela

Piše SN
23. listopada 2024. - 17:45

Bayern večeras gostuje kod Barcelone u trećem kolu Lige prvaka, a jedan od čelnika bavarskog kluba neće po dobrom pamtiti gostovanje u Kataloniji.

Naime, prema pisanju portala ElCaso.cat jedan je od direktora Bayerna opljačkan na ulicama Barcelone u utorak nevčer. Sve se dogodilo u aveniji El Litoral u dijelu grada Sant Marti, a u pljački je direktor ostao bez svojeg iPhonea 15, skupocjenog sata i novčanika, prenose Sportske novosti.

Sve se dogodilo kada je direktor Bayerna bio u šeti gradim, a prišao mu je mladić, započeo s njim priču, uspio ga omesti i ukrasti mu dragocjenosti. Kada je oštećeni sve primjetio, lopov je već bio u trku te je Bayernovom direktoru ostalo samo da sve prijavi policiji.

Oni su ga upozorili da se ovakve krađe rijetko kada uspiju riješiti, a angažirana je i posebna jedinica specijalizirana za krađu skupocjenih satova koji su česta meta lopovima iz Barcelone.

Policija je odmah pokrenula istragu za neimenovanim mladićem, a ime opljačkanog direktora nije izašlo u javnost. Lopov se možda i pronađe, a po iskustvima katalonske policije - ukradene stvari baš i ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 17:46