StoryEditorOCM
Ostalood 20.15 sati

Doigravanje ‘piči‘ dalje! Olmissum večeras na Ribnjaku dočekuje Square u prvoj utakmici polufinala

Piše Ivan Renić
5. svibnja 2023. - 08:13

Doigravanje “piči” dalje! Na rasporedu je prva utakmica polufinala u kojoj će Olmissum večeras od 20.15 na Ribnjaku dočekati Square. Za Dubrovčane odmora nema. Prije tri dana su u majstorici u Gospinom polju pobijedili Crnicu sa 6:3. Bila je to žustra utakmica u kojoj se gosti nisu dali tek tako.

Olmissum je, pak, pitanje prolaska riješio u dvije utakmice. Ali daleko od toga da je Zeleno – plavima bilo lako. Na Ribnjaku su prvo slavili s tijesnih 3:2 protiv Stanoinvest Futsal Pule. Serija je potom preselila na teren lanjskih finalista. No, Puležani su se ovaj put oprostili već u četvrtfinalu.

Nije im pomoglo ni vodstvo od 3:1 nakon prvog poluvremena. Omišani su se vratili, izjednačili, izborili penale i slavili s 5:4! Ništa od trostruke krune za Pulu. Nakon osvojenog Superkupa i Kupa, u doigravanju prvenstva zapeli su već na prvoj stepenici.

U borbi za finale gledat ćemo tako omiško – dubrovački okršaj. U oba ovosezonska međusobna susreta bolji je bio Olmissum (3:0 i 2:1). Na domaćem terenu u prvoj su utakmici favoriti, a dvoboj dočekuju i svježiji. S druge strane stajat će Gospari, umorni, ali puni samopouzdanja nakon velike bitke protiv Crnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:36