StoryEditor
Ostalouz rub bazena

Do sada su sve gradske derbije dobili: Jadran preko Mornara do Lige prvaka

11. svibnja 2019. - 13:00
jadran_mornar18-080519

U 19 sati na bazenu na Poljudu na rasporedu je druga utakmica doigravanja za treće mjesto u vaterpolskom Prvenstvu Hrvatske između Mornar Brodospasa i Jadrana. Jadranaši bi u ovoj situaciji svakako voljeli da se igra “na golove”, a ne na dvije pobjede jer su u prvom susretu na koncu slavili s uvjerljivih 17:9.

I u ovakvom su formatu svakako veliki favoriti da već danas okončaju ovogodišnje natjecanje u domaćem prvenstvu te da stave obje ruke na to treće mjesto koje im, osim prestiža, donosi i priliku da se kroz kvalifikacije probiju do Lige prvaka

U toj prvoj utakmici Mornar se uspio držati dvije – dvije i pol četvrtine, ali onda, kako je priznao i njihov trener Zdeslav Vrdoljak, nisu imali snage, kratka rotacija i Jadran je uvjerljivo slavio, makar je u momentu bilo “samo” 10:8 za ekipu Ivana Asića.

U svim susretima u ovoj sezoni Jadran je pobijedio gradske rivale, a ukoliko uspiju to ponoviti i večeras, sezonu će zaključiti u utorak u utakmicu zadnjeg kola Lige prvaka protiv mađarskog Szolnokija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 20:32