StoryEditor
Ostalozadar - varaždin (17 sati)

Ćiro: Moram osmisliti nešto novoga, sine, ovako više ne ide

Piše PSD.
29. listopada 2014. - 14:14
U Stanovima nisu nimalo sretni razvojem rezultata u Prvoj HNL, jer se Zadar “nauživao” poraza, čak su četiri u nizu, pa svako prekidanje istih podosta bi popravilo raspoloženje. Je li utakmica s Varaždinom, u osmini polufinala Kupa Hrvatske, dobra prigoda za povratak raspoloženja, pitanje je za Ćiru Blaževića?

- Neka nitko ne misli da da će to biti lagana utakmica, naprotiv, ukoliko svi od prvoga do zadnjega ozbiljno ne shvatimo suparnika, mogli bi se grdno prevariti! Nema potrebe isticati kako su godinama baš u kup natjecanju znali padati i “veliki”. Zato oprezno – veli Ćiro koji je kako nam ističe, pronašao jedanaestoricu odlučnih.

- Moram osmisliti nešto novoga, sine, ovako više ne ide, pa ću posegnuti za pričuvnim snagama i energijom koju sam uočio kod nekih igrača manje eksponiranih do sada. Vjerujem da će upravo oni ponuditi onaj potrebni žar kojeg nam je nedostajalo. Neću otkrivati karte sve do početka utakmice.

Dobra je vijest da se oporavio Theophilus Solomon, međutim, nisam siguran hoću li ga koristiti protiv Varaždina. Njega bih radije sačuvao za dvoboj s Hajdukom – zaključio je Ćiro.

Utakmica se igra u danas s početkom u 17 sati.

Dražen Žura
foto: tom dubravec / cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 04:07