StoryEditorOCM
Ostalomlađe seniorke

Budućnost taekwondoa nam nadire krupnim koracima: 'marjanka' Paula Antunović uvjerljivo stigla do europske bronce

6. rujna 2019. - 18:06
111paula

Članica TK Marjan Paula Antunović osvojila je u četvrtak brončanu medalju u kategoriji do 46 kg na Europskom prvenstvu za mlađe seniore koje se održava u Helsinborgu. 

Na putu do medalje Antunović je u prvom kolu bolja bila od predstavnice Grčke Chrysoule Ioannidou 39-5, onda je u drugom kolu svladala predstavnicu Francuske Carlu Cazilin 37-8, a u četvrtfinalu predstavnicu Njemačke Ozlem Guruz sa 22-1. U polufinalu je nažalost bolja od mlade Splićanke bila Ruskinja Larisa Medvedova sa 42-15. 

Prvog dana Europskog prvnestva za mlađe seniore na borilišta su izašli još i Dora Runtić iz splitskog TK Energy u kategoriji do 49kg, zatim Borna Herceg iz TK Osvit u kategoriji do -54kg i Luka Turkalj iz TK Metalac u kategoriji do 58 kg, ali su svi zaustavljeni u prvom kolu. Jan Marijan Kovačević u kategoriji do 58 kg je stigao do trećeg kola.

Drugog dana nastupaju Klara Kovač (TK Marjan) u kategoriji do 53kg, Helena Kičema (TK Novi Zagreb) u kategoriji do 57kg, Matija Črep (TK Iona) u kategoriji do 63kg i Matej Nikolić (TK Metalac) u kategoriji do 68 kg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 06:57