StoryEditor
OstaloKakva reputacija

Boksački promotor prasnuo u smijeh kada je čuo plan Joyceovog menadžera: Nikada nije pravo vrijeme za borbu protiv Hrgovića, on je zvijer i bit će mu teško pronaći protivnike

Piše PSD
26. svibnja 2019. - 18:50
hrgovic_corbin11-260519

Boksački promotor Eddie Hearn doslovno je prasnuo u smijeh kada je čuo da menadžer Joea Joycea ne želi pustiti u ring 13. srpnja u Londonu. Hrgović se Amerikancima ukazao u najboljem svjetlu u Oxon Hillu gdje mu je bila potrebna tek minuta da završi posao protiv Gregoryja Corbina i upiše osmu pobjedu u isto toliko profesionalnih mečeva.

Hearn je, uostalom kao i mnogi, ostao impresioniran Hrgovićevim sposobnostima, već sada pretpostavlja da će doći do velikih problema za pronalaženje suparnika jer je El Animal pokazao da spada u sam vrh.

- Hrgović je zvijer. On predstavlja veliki problem za teškaše i oni to znaju. Puno ljudi još uvijek ne zna za Hrgovića, ali znat će. Hrgović je veliki problem i bit će mu teško pronaći protivnike. Posjeduje vrhunske boksačke vještine, sjajan amaterski pedigre, brze ruke i udara snažno. Jako je uzbudljiv i borit će se s bilo kim - zaključio je Hearn u razgovoru za IFL TV.

Kao sljedeći korak za 26- godišnjeg Hrvata, Hearn je predložio meč protiv Britanca Joycea koji još uvijek traži protivnika za svoj nastup 13. srpnja u Londonu iako se kao potencijalno ime spominje Bryant Jennings. Joyceov menadžer Sam Jones prijedlog je odbio uz tvrdnju da to nije pravo mjesto i vrijeme za njihovu borbu.

Hearn se na Jonesov odgovor prvo nasmijao, a zatim dodao kako je vjerojatno i u pravu budući da Hrgovića smatra opasnim protivnikom za Joycea.

#FILIP HRGOVIĆ#EDDIE HEARN#TEŠKA KATEGORIJA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 23:31