StoryEditor
Košarkapreokret u nlb-u

Zadrani izgubili zbog financijski puno izdašnije slovenske ponude

Piše PSD.
3. travnja 2008. - 14:43

Zadar ipak neće dobiti domaćinstvo Final foura NLB lige, premda smo imali čvrsta uvjeravanja kako će Jazine dobiti prednost ispred Tivolija!? Zašto nisu?

- Nismo se mogli boriti protiv iznimno velike financijske ponude Ljubljane, uostalom, mnogi veliki sponzori dolaze iz Slovenije - kratko će, ali jasno Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar.

Ljubljana se u završnu priču uključila u posljednji trenutak, međutim, teško se oteti dojmu da su nakon razgovora sa zadarskom delegacijom radile i vruće telefonske linije . Jer, mnogima nije na ruku išla opcija sa Zadrom domaćinom. Zar trener Partizana Duško Vujošević nije javno kazao kako će pomoći Ciboni u zaustavljanju Zadra na puta k Euroligi!?

Računalo se, ako Zadar bude domaćin, da će imati veliku prigodu probiti se do finala i zgrabiti najmanje osam, odnosno petnaest poena! Čudno je u svemu da su čelnici NLB lige Radovan Lorbek i Roman Lisac otvoreno podcrtavali Jazine kao destinaciju na kojoj će se tražiti pobjednik ovosezonskog izdanja NLB lige.
Sad se spominje neutralnost Ljubljane, ali svi zaboravljaju da je u glavnom gradu Slovenije u drugom izdanju tada Goodyear lige bilo velikih nereda. Organizatori nisu uspjeli zadržati najezdu i divljanje navijača Crvene zvezde!

Svi su zaboravili da je isključivo razumijevanjem Zadrana došlo do nastavka utakmice, jer je prekid trajao gotovo sat vremena.

DRAŽEN ŽURA / EPEHA

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 17:43