StoryEditorOCM
Košarkaliga za prvaka

Zadrani domaćini Furniru: ‘Opasni su, moramo biti koncentrirani‘

12. travnja 2023. - 07:41

Zadar će i petu utakmicu Lige za prvaka biti domaćin, jer je u terminima koji slijede dvorana ‘Krešimir Ćosić’ zauzeta. 

Očito su se odluke o terminima događale u vrijeme kad se na sve načine košarkaše Zadra željelo vratiti u Jazine. U kultnoj dvorani su cijele sezone ostali mlađi uzrasti, nerijetko se i smrzavali, dok su seniori uživali blagodati jedne od ljepših dvorana Europe. U međuvremenu su zagovornici projekta “obnovimo Jazine”, napustili klub koji je u zalog dobio pet domaćih utakmica u nizu, ali i isto toliko gostovanja u vrijeme kad se bude rasplitalo pitanje pozicija uoči doigravanja.

Zadrani su danas (18 sati) domaćini Furniru koji je ugodno iznenadio u Ligi za prvaka, dovoljno je spomenuti uvjerljiv trijumf 100:65 protiv Cedevite Junior. Onda ne čudi oprez zadarskoga stručnog stožera...

– Riječ je o mladoj, potentnoj momčadi, dobro vođenoj. Činjenica da nisu pali u igri nakon što ih je napustio Amerikanac Hollingsworth pokazuje da  kvalitetno rade. Imaju odlične rezultate, uvjerljivo su dobili Cedevitu Junior, s Cibonom do kraja bili u igri, a imaju i više vremena za pripremu utakmice od nas. Svjesni smo da će, ne budemo li koncentrirani, iskoristiti svaku šansu – kazao je Danijel Jusup, trener Zadra. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 12:45