StoryEditor
Košarkau 18 na višnjiku

Zadar u Višnjiku dočekuje Cedevitu, pozivaju navijače da ne pale pirotehnička sredstva

Piše Dražen Žura
6. prosinca 2018. - 17:08

Košarkaši Zadra večeras će s početkom u 18 sati dočekati Cedevitu.

- Ne očekuje nas lagan zadatak. Respektiram njihovu ekipu koja je sastavljena mahom od mladih igrača koji se ekskluzivno pripremaju za svaku utakmicu budući da ne igraju drugo natjecanje te stoga imaju sklonost da napreduju kako sezona odmiče. Igraju prepoznatljivo, jako su agresivni, puno trče, te su izuzetno borbeni u skoku i na taj si način dižu samopouzdanje i nastoje otkloniti sve nedostatke. Od svojih momaka zahtijevam da imaju odgovor na takvu igru kako bi naša kvaliteta mogla doći do izražaja. Uđemo li  imalo poljuljano, možemo imati velikih problema, što je Cedevita i pokazala protiv „teških“ protivnika na teškim gostovanjima. Fokus je na našem autoritetu koji trebamo postići još agresivnijom i još borbenijom igrom – kazao je Ante Nazor, trener Zadra, koji je na upit je li u proteklih dana bilo štrajka, o čemu se pojedini mediji izvjestili, ispalio je kao iz topa:
- Prvi put čujem!

Žilavec: Štrajka nije bilo

Na istu temu referirao se direktor Željko Žilavec, koji je također ustvrdio kako “prekida rada” nije bilo, dok je jedina istina da se kasni s plaćom koja će pak biti isplaćena do kraja tjedna. Žilavec se dohvatio jednog osobito problematičnog detalja...

- Sva četiri ulaza u dvorani će biti otvorena te bih molio navijače da ranije dođu na utakmicu jer će mjere osiguranja biti pojačane, a pregled rigorozan, kako ne bi dolazilo do gužvi. Posebno bih htio istaknuti da je na zadnjoj utakmici došlo do određenih tehničkih problema koji se sastoje u tome da dvorana ima sustav vatrodojave koji se aktivira na temelju baklji. Klub će ubuduće snositi posljedice na račun takvog ponašanja te bih zamolio sve navijače da pomognu klubu korektnim ponašanjem jer suprotno remeti ritam ekipe te nam u nekim situacijama i odmaže – zaključio je direktor kluba Žilavec.

#KK ZADAR#KK CEDEVITA

Izdvojeno

09. srpanj 2020 00:15