StoryEditorOCM
Košarkavjetar u leđa

Zadar isplatio sva dugovanja i premije igračima koji su prošle sezone osvojili naslov prvaka Hrvatske

Piše Sport SD
11. srpnja 2023. - 19:25

Dobre vijesti stižu iz redova košarkaškog kluba Zadar. Klub više nema dugovanja prema igračima koji su prošle sezone osvojili naslov prvaka Hrvatske.

- Nema više otvorenih stavki prema igračima koji su u sezoni 2022/23 osvojili naslov državnog prvaka i igrali u doigravanju AdmiralBet ABA lige. Nakon podrške koji je klub dobio od Gradskog vijeća prvi cilj bio nam je ispuniti zaostale obveze prema igračima. Isplaćene su im i premije za osvojeni trofej pa mirno možemo krenuti prema novoj sezoni - rekla je v.d. direktorice Vana Dundov.

Kako je najavljeno cilj je glavninu momčadi ostaviti na okupu.

- Vjerujemo kako smo na ovaj način ojačali pregovaračke pozicije s igračima koji su svojim zalaganjem i rezultatima u Zadar donijeli četvrti naslov prvaka Hrvatske. Hvala im na strpljenju i povjerenju koje su imali kroz cijelu sezonu - istaknula je Dundov.

Podsjetimo, KK Zadar je već produžio suradnju s trenerom Danijelom Jusupom i kapetanom Markom Ramljakom za sljedeće dvije sezone, a u tijeku su pregovori s nekolicinom nositelja igre na koje se Zadar oslanjao. Kako je rekao i sam Ramljak, od kraja sezone igrači su u međusobnim razgovorima i dogovorima iskazali želju da nastave svoj košarkaški put u Zadru.

Uz Jusupa i Ramljaka dvogodišnji ugovor sa Zadrom je potpisao i Čakovčanin Patrik Jambrović koji igra na poziciji krilnog centra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:50