StoryEditor
Košarkajazine  

U Zadar stiže Dubrava i nova pobjeda u prvenstvu

Piše PSD.
6. svibnja 2008. - 01:33

Aco Petrović uredno se u ponedjeljak ujutro pojavio na svom radnom mjestu. I to u punoj snazi, gromkoga glasa, čak i dobroga raspoloženja. Istina, nije našao za shodno detaljnije pojasniti svoja ‘vikend razmišljanja’ o mogućem odlasku iz Jazina. Tek je u prolazu dobacio:

- Nemam što za reći, ni danas ni sutra! Onaj tko zna, zna razlog zašto sam onako reagirao. Onaj tko ne zna, pravi se da ne zna. Što ću mu ja! Iskreno, teško je bilo dešifrirati Petrovićevu poruku, iako svi tragovi, čini se, vode na gornji kat Jazina.

- I dalje ostajem pri svojoj ranijoj tvrdnji da se takvo ponašanje ozbiljnim i profesionalnim ljudima ne smije događati. Ono što mogu još jednom ponoviti da nitko nije nije bio presretan izdanjem momčadi u Tivoliju. Ali, to je sport! U proteklih tjedan dana učinili smo sve da se momčad digne na psihološkom planu. Rekao bih da se u tome uspjelo, ostvarene su dvije pobjede.

U Ligi za prvaka do sad imamo jedan poraz, koliko znam iza Cibone su četiri, uz to još držimo jedinicu na ljestvici - kazao je Giuseppe Giergia, sportski direktor KK Zadar.

Eto, Aco je ostao! Stiže Dubrava. Očekivanja? Pobjeda!

dražen žura / EPEHA

#KKZADAR#KKDUBRAVA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 20:31