StoryEditor
Košarkadivljački ispad

Totalno pomračenje uma: američka košarkašica udarcem šakom u glavu teško ozlijedila hrvatsku reprezentativku

Piše R. R.
11. prosinca 2017. - 09:29
tikva

Teško je objasniti što se događalo u glavi Amerikanke Dearice Hamby kada je pola minute prije kraja susreta talijanskog prvenstva između Torina i Raguse snažnim udarcem šakom u glavu pogodila hrvatsku reprezentativku Ivanu Tikvić. Svoje frustracije Hamby je nastavila liječiti i par sekundi nakon toga dok je stajala iznad Tikvić i nastavila s verbalnim napadom. Srećom priskočile su ostale košarkašiice i udaljile je od ozlijeđene hrvatske reprezentativke.

No time drama na parketu nije bila i okončana, Tikvić je ostala bez svijesti, morala je intervenirati medicinska ekipa, reanimiralo je našu reprezentativku koju su nakon toga na nosilima iznijeli izvan dvorane do bolnice gdje je potpuno zbrinjena. Prema prvi informacija za sada je Ivana tikvić dobro, ali je zsržana u bolnici na promatranju.

Torino u kojem igra naša reprezentativka imao je ogromnu prednost 75:53, bio je puno bolji u prvenstvenom ogledu protiv Raguse i vjerojatno ta nemoć je bila okidač za nasrtaj Amerikanke koju će talijanski savez nakon ovoga vjerojatno drastično kazniti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 10:45