StoryEditorOCM
Košarkakaubojsko ponašanje

Šok za obitelj Jokić, osuđen brat košarkaške superzvijezde, pogledajte video sramotnog incidenta i udaranja na tribinama

Piše Sport SD
22. kolovoza 2024. - 18:41

Strahinja Jokić, brat proslavljenog košarkaša Nikole osuđen je zbog nasilnog ponašanja na utakmici Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa u travnju, prenosi B92 koji se poziva na Denver Post. Uhićen je u srpnju, a sada, otprilike mjesec dana nakon toga donesena je i presuda.

Prema navodima američkog portala, osuđen je za napad trećeg stupnja, koji se generalno smatra najmanje ozbiljnim oblikom napada te se često definira kao nepromišljeno izazivanje straha od povrede kod druge osobe. Taj se prekršaj smatra prekršajem klase 1 te je predviđena zatvorska kazna u trajanju do 18 mjeseci ili novčana kazna do 1000 dolara.

Nakon spomenute utakmice pojavila se snimka na društvenim mrežama gdje se na tribinama mogu vidjeti Jokićeva braća u raspravi s jednim navijačem. U jednom trenutku, stariji brat Strahinja krenuo je prema njemu te ga udario šakom u glavu. Brzo se umiješao i drugi brat Nemanja koji ga je pokušao smiriti, a vrlo blizu njih bili su i Jokićeva supruga i kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 03:09