StoryEditorOCM
Košarkaslavlje na gripama

Slaven Rimac nakon pobjede otkrio što ga je mučilo: ‘Žao mi je što nije bio veći broj gledatelja, igramo jako dobro‘

Piše David Kapetanović
19. listopada 2024. - 21:56

Velika večer na Gripama, Split je došao do drugog slavlja u ABA ligi pobijedivši Megu s 90:80. Susret je prokomentirao i trener Žutih, Slaven Rimac:

- Danas je košarka bila na jednom visokom nivou, visokoj kvaliteti. Obje momčadi su odigrale iznad onoga što su prikazivale. Bili smo od prve sekunde pametni. 

- Svi su dali svoj doprinos, nisu padali u koncentraciji. Shorter nam je jako puno dao u napadu i sa dva-tri skoka u obrani. Čestitam momcima, za nas jako bitna utakmica, s obzirom na period koji nas čeka. Sada dolaze utakmice gdje moramo pokazivati karakter, zadržati naš nivo.

Odigrali ste možda i bolje nego protiv Crvene zvezde?

- Teško je uspoređivati. Ekipe su različite, ali Mega ima veliku energiju i brzinu. Velika stvar je što smo držali koncentraciju, imali smo samo četiri izgubljene lopte. Moramo se odmoriti ide nam u ponedjeljak već utakmica, moramo ostati na zemlji. 

Šibenka u ponedjeljak?

- Kažem igračima da moramo biti glavni, imati pravi pristu u svakoj utakmici, to će donijeti dugoročni pomak. Opet mi je žao što nije bio veći broj gledatelja. Mislim da ova ekipa uz veći broj gledatelja bi mogla dati i 20 posto više. Mislim da igramo puno atraktivnije, brže nego prošle godine, što publika voli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 22:02