StoryEditorOCM
KošarkaSpaladium Arena

Sjajne vijesti: olimpijski kvalifikacijski košarkaški turnir u Splitu održat će se uz nazočnost publike

16. lipnja 2021. - 10:04

Sjajne vijesti za košarkaške zaljubljenike u Splitu i šire - olimpijski kvalifikacijski turnir u Spaladium Areni (29.6. - 4.7.) održat će se uz nazočnost publike!

Na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza i uz podršku načelnika Stožera Civilne zaštite Grada Splita Bojana Ivoševića, suglasnost za prisustvo publike uz poštivanje epidemioloških mjera dao je Županijski stožer Civilne zaštite.

Drugim riječima, postoje određena pravila koja se trebaju poštivati.

Mora se provoditi mjera fizičkog distanciranja odnosno održavati razmak među osobama od najmanje dva metra, a prisutni gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, da su preboljeli bolest COVID-19 u posljednjih 180 dana, da su preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili da su unatrag 72 sata bili negativni na PCR testu ili unatrag 48 sati bili negativni na brzom antigenskom testu.

Za kontrolu mjera i uvjeta odgovoran je organizator Hrvatski košarkaški savez.

U svakom slučaju, hrvatska će reprezentacija dobiti željeni impuls s tribina koji bi u konačnici mogao biti njezina prevaga na putu do Tokija. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 11:10