StoryEditorOCM
KošarkaTrebate posao?

Prilika iz snova, traži se direktor kluba; past ćete po podu kad vidite kolika se plaća nudi, ali i drugi benefiti

Piše F. V.
6. studenog 2023. - 11:56

Košarkaški klub Zadar raspisao je natječaj za posao direktora, odnosno jedinog člana Uprave KK Zadar š.d.d. U dalmatinskom sportskom velikanu naveli su sve uvjete koje zainteresirani trebaju ispuniti kako bi udovoljavali uvjetima za prijavu.

Između ostalog, potencijalni kandidati moraju imati visoku stručnu spremu ili odgovarajući akademski i stručni naziv, ali i  najmanje tri godine radnog iskustva na rukovoditeljskim radnim mjestima. Uz to traže se izražene organizacijske i komunikacijske vještine, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu... Kandidati moraju prezentirati viziju plana i programa rada za mandatno razdoblje od četiri godine.

A sada prelazimo na onaj dio koji vas vjerojatno najviše kopka. Plaća je 2.390 eura bruto (oko 18 tisuća kuna), a što iznosi cca 1600 eura neto (oko 12 tisuća kuna). Uz to direktor će imati pravo na korištenje službenog vozila 24 sata na dan, službenog mobitela i računala. Rok za prijavu je 14 dana od objave natječaja. Kompletan natječaj možete pročitati OVDJE.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Zvonko Pavić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:55