Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Preoblikovanje Gripa: Ipak se kreće!

Piše PSD.
16. ožujka 2011. - 14:04


Na startu tjedna dvije su dobre vijesti donijele zadovoljstvo “žutima” prije subotnjeg starta u Ligi za prvaka protiv Zaboka u 18 sati na Gripama. Prva je da se košarkašima Splita priključio centar Rašid Mahalbašić, a druga je da je  Gradsko vijeće donijelo odluku o produljenju važenja ugovora o davanju prava korištenja male košarkaške dvorane s pratećim nekretninama do kraja godine radi provedbe postupka preoblikovanja u sportsko dioničko društvo.

Time je ponovno pokrenut postupak preoblikovanja koji je posljednjih mjeseci zastao.
- Produžavanje ugovora je osnova prema kojoj će se formirati preliminarna vrijednost kluba u procesu preoblikovanja. Vjerujem kako je ovo naznaka kako će konačno postupak preoblikovanja u ovom roku biti dovršen. Sada nam je zadatak što prije naći se s ljudima iz Grada i nastaviti s procesom preoblikovanja - pojasnio je direktor kluba Petar Škovrlj.

U najboljoj momčadi A-1 lige rade i na drugim segmentima, također dugoročnim planovima.
- Početkom tjedna delegacija kluba posjetit će Nikolu Vujčića u Istanbulu. Vidjet ćemo kakvi su mu planovi za iduću sezonu, ali i razgovarati o produbljavanju suradnje s košarkaškom akademijom Nikole Vujčića u svakom pogledu - najavio je Škovrlj.


F. VULAS
FOTO: CROPIX
#KKSPLIT

Izdvojeno