StoryEditorOCM
Košarkasad ili adio

Pred Sinjanima je još jedna ključna utakmica, tako to bude kad se zareda porazima i nema više prostor za uzmak

Piše Mišo Gulić
28. siječnja 2023. - 11:30

Pred košarkašima Alkara još je jedna iz reda "utakmica sezone". Tako to biva kad se zareda s porazima i kada više nema prostora za uzmak, a utakmica protiv Bosca jedna je od takvih. Sinjani su u grozničavoj potrazi za dobrom formom i pobjedama, stoga im se nameće imperativ pobjede koja bi ih ponovno odvukla u nešto sigurnije vode.

- Bosco je nama utakmica sezone i iskreno se nadam pobjedi, jer zaista smo dobro radili tijekom tjedna, pogotovo na obrani. Zagrebačka momčad je klasičan spoj iskustva i mladosti, imaju dobru energiju na bekovskim linijama i sposobni su držati visok intenzitet na obje strane parketa. Bez obzira na sve navedeno o našim suparnicima, mi moramo ići na pobjedu, što se kaže "na nož", a onda će biti i nešto lakše u nastavku prvenstva. Svi smo motivirani i želimo tu pobjedu., kazao je trener Alkara Luka Bujas.

Bosco ima jednu pobjedu više od Alkara, uključujući i onu iz njihovog prvog dvoboja ove sezone, što utakmicu iz sinjske perspektive čini još i važnijom. U sinjskim redovima svi su na raspolaganju, nema ozlijeđenih i s te strane alibija ne može biti. Alkar je sve do nedavno bio u dobroj poziciji, pogotovo pred domaćinstva Zaboku i Furniru, međutim, domaći porazi za čas su sezonu okrenuli naglavačke. Utakmica Alkar - Bosco igra se u subotu s početkom u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 12:16