StoryEditorOCM
Košarkatroši se naveliko

Očajnoj legendi bivša supruga uzela pola svega što ima, nisu joj bile dovoljne silne prevare s mnogo mlađim

Piše R. R.
24. lipnja 2023. - 08:45

Slavni košarkaš Scottie Pippen prinuđen je prepustiti bivšoj supruzi Larsi pola onog što su stekli tijekom braka od 1997. do 2016. godine. Razuzdana Larsa uzet će priličnu svotu koju je na računu do razvoda imao Scottie i prema navodima američkih medija bit će isplaćena u gotovini.

Scottie Pippen je proveo 19 godina u braku s Larsom Pippen, dobili su četvero djece, ali od 2016. godine nisu više skupa. Larsa prethodnih godina nije ništa tražila od bivšeg muža. Ipak, nakon što je potpisan i posljednji papir, odlučila je tražiti polovicu od onog što su stekli tijekom braka. Na kraju je sud donio odluku u njenu korist. Dobila je pola od onog što je Scottie imao na računu po raskidu 2016. godine, ali ta brojka za sada nije poznata.

Međutim, očigledno se ne radi o velikoj cifri jer će Scottie bivšu suprugu isplatiti u gotovini. Larsa je po raskidu sa Scottiejem postala poprilično razuzdana. Viđena je s brojnim sportašima koji su mnogo mlađi od nje, a trenutno je u zagrljaju sina Michaela Jordana, 32-godišnjeg Marcusa.

Inače Scottie Pippen očigledno ima priličnih financijskih problema, pa je odlučio pokrenuti biznis u kojem iznajmljuje sam sebe za svotu od 333.000 dolara dnevno. U ‘paketu‘ pored cjelodnevnog druženja s Pippenom, možete igrati košarku protiv njega i sina Scottieja Pippena Juniora, a dan završava večerom. Također, tijekom druženja klijent će isprobati Pippenov burbon viski, a kući će otići s autogramom na njegovoj knjizi ‘Unguarded‘.

Treba napomenuti da je Scottie Pippen od NBA ugovora zaradio ukupno 110 milijuna dolara. U prvih 11 sezona je uzeo ‘samo‘ 23, a u ostatku karijere je uzeo 87 milijuna dolara. Ipak, očigledno loša ulaganja su ga koštala. Milijuni više nisu dostupni na računu i Scottie je prinuđen raditi ovakve stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 14:58