StoryEditorOCM
Košarkapogledajte video

Novi spektakl Tornada, Gripe su odzvanjale od pjesme zadarskih navijača. Za potencijalno finale se već sprema invazija

Piše frane vulas
16. veljače 2024. - 20:10

Tornado je još jednom napravio spektakularnu atmosferu na završnici SuperSport Kupa Krešimira Ćosića na splitskim Gripama. Otprilike četiri stotine navijača Zadra stiglo je u hram splitske košarke na drugu polufinalnu utakmicu između njihovog kluba i Cedevite Junior.

Navijači momčadi s Višnjika opet su nosili svoju momčad, baš kao i u susretu četvrtfinala protiv domaćina Final Eighta Splita u srijedu. Gripama je odzvanjala pjesma Tornada. Ovacijama su dočekali svoje ljubimce i trenera Jusupa, a ‘klasika‘ zvižducima protivnički sastav i suce. Nešto je manje navijača Zadra bilo nego u srijedu, ali su opet kreirali vrhunsku atmosferu. Ukupno je na Gripama oko 700-800 košarkaških zaljubljenika.

Pobjednik ovog susreta u finalu će u subotu u 20 sati igrati protiv Cibone koja je u prvom polufinalu u istoj dvorani svladala Dubravu 80:67. Već je veliki broj navijača Zadra i prije ovog susreta požurio kupiti ulaznice za finale uvjereni da će sastav trenera Danijela Jusupa ne samo igrati odlučujući susret, nego i osvojiti trofej. U slučaju plasmana Zadra u finale očekuje se prava invazija navijača kluba iz Višnjika na grad pod Marjanom, u tom scenariju po svemu će posve napuniti Gripe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:02