StoryEditorOCM
KošarkaLUKA SPASA

Ni injekcije ga neće zaustaviti! Ponajbolji igrač na svijetu pokušat će zaustaviti hrvatsku reprezentaciju

Piše M. Bi.
22. lipnja 2024. - 13:35

Za desetak dana u Grčkoj kreće kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, među šest kandidata za jedno mjesto koje vodi u Pariz nalazi se i hrvatska reprezentacija. Naši košarkaši u skupini su sa Slovenijom i Novim Zelandom, dok su u drugoj grupi Dominikanska Republika. Egipat i domaćin Grčka. Na Igre ide samo pobjednik turnira.

Ne treba biti košarkaški stručnjak za vidjeti da će našima na putu do Pariza najveće prepreke biti Slovenci i domaćini Grci. U kontekstu toga važna vijest, ne baš dobra po nas, stiže iz Dallasa, pogađate, riječ je o Luki Dončiću.

Slovenac je prije nekolio dana s Mavsima izgubio veliko NBA finale protiv Bostona (1:4), a s obzirom da je imao određenih zdravstvenih problema i igrao načet bilo je upitno jesu li mu dva tjedna dovoljna da se zaliječi, oporavi i odmori kako bi mogao predvoditi Sloveniju na olimpijskim kvalifikakcijama u Grčkoj. Primao je injekcije, odnosno blokade protiv bolova...

No, generalni menadžer Dallasa Nico Harrison potvrdio je da će Luka igrati za Sloveniju u kvalifikacijama za Olimpijske igre!

" To je jedna od njegovih najvećih radosti. Rekao bih da će Luka, dokle god može hodati - igrati za reprezentaciju", kazao je Harrisson i dodao:

- Spreman je boriti se sa svim izazovima i bit će samo bolji. Mučio se, bio je u bolovima, ali on je ratnik. Igra kroz bol i ozljede. Jednostavno, to je Luka. Voli da igra!

Slovenija ili Hrvatska? S Dončićem na drugoj strani našim košarkašima put do Pariza bit će jako trnovit...

image
Afp
image
Afp
image
Afp
image
Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 13:37