StoryEditorOCM
Košarkapotpuno slomljen

Nekadašnja NBA zvijezda u iskrenoj ispovijesti priznao da je razmišljao o samoubojstvu: ‘Nosio sam istu odjeću tri dana, ležao na kauču i plakao‘

30. kolovoza 2022. - 12:58

Branič NBA momčadi Los Angeles Clippers Amerikanac John Wall (31) otkrio je kako je razmišljao o samoubojstvu nakon smrti majke i bake.

Wall je u razgovoru za NBC Sports otkrio kako je nakon dvije teške ozljede, smrti najbližih, te COVID krize razmišljao o samoubojstvu.

- Bio je to najmračniji period. U jednom trenutku sam pomišljao na samoubojstvo. Potrgao sa Ahilovu petu, mama mi je bila teško bolesna, a potom je i preminula. Zatim mi je godinu dana kasnije umrla i baka. Sve to u vrijeme epidemije Covid -19. Gledao majku kako posljednji put uzima dah. Nosio sam istu odjeću tri dana, ležao na kauču i plakao - izjavio je Wall za NBC Sports.

Wall je priznao kako ga je spasio razgovor s terapeutom, a danas smatra kako ga je teška situacija ojačala.

- Ako sam mogao proći kroz ovo, mogu proći kroz sve u životu. Drago mi je što vidim da me navijači priželjkuju na parketu. To mi mnogo znači - rekao je 31-godišnji playmaker koji se ovoga ljeta pridružio Clippersima.

Prije toga je igrao za Washington Wizardse (2010-20), te Houston Rocketse (2020-22).

U 613 NBA nastupa imo je prosjek od 19 koševa, devet asistencija, te 4.3 skoka po utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2022 02:11