StoryEditor
Košarkamalo je nedostajalo

Nazor: Čestitam Cedeviti na prolazu, svojim momcima na odličnoj utakmici i publici na sjajnoj predstavi

19. svibnja 2019. - 00:33

Cedevita je u infarktnoj završnici izborila finale prvenstva Hrvatske, a evo što su rekli akteri utakmice.

Andrija Stipanović, igrač Cedevite:

- Vrlo sam sretan. Nakon 2-0 u seriji ne znam što je bilo u našim glavama, ali očito smo završili i prije nego smo trebali. Večeras smo bili jako nervozni, ali mislim da smo ovo zaslužili zbog cijele sezone. Hvala Bogu imamo Pullena i koji je stavio zadnji šut, neopisivo sam sretan.

Slaven Rimac, trener Cedevite:

- Obično sam puno mirniji i mirnije proživljavam utakmice, ali danas sam bio previše emotivan iz razloga što sebi dosta predbacujem što je serija došla na 2:2. Vidjeli ste i sami kako je bilo. Sreća nas je popratila. Ne može se reći nezasluženo. Za vodstvo Zadra ovo je najgora moguća situacija, ali je za košarku dobro jer je bila puna dvorana. Zadnji napad? Sve sam nacrtao, htio sam napad u naletu onda je njima teže napraviti faul. U ovakvim situacijama Cobbsa teško je zaustaviti. Zapravo, 'bacio sam kocku', Pullen je pogodio taj šut, da je promašio bili bismo glupi.

Lovre Bašić, igrač Zadra:

 - Čestitao bih Cedeviti na pobjedi, mislim da bi bilo zasluženo i da je otišla na našu stranu. U nekim smo trenucima mogli biti pemetniji, pogotovo u napadu, ali nitko nam ne može reći da se nismo borili. Pullenova trica? Gledam i ne vjerujem. Nije ugodno.

Ante Nazor, trener Zadra:

 - Čestitam Cedeviti, mojim momcima i kompletnom auditoriju na večerašnjoj predstavi. Kontrolirali smo utakmicu većem dijelu, ali je bilo problema s izgubljenim loptama (22), da nije bilo toga izdržali bismo do kraja. Što se tiče zadnjeg napada, mi smo imali mali bonus faul. Išli smo na to, nismo ga uspjeli napraviti, ali ću mirne glave pogledati snimku i vidjeti je li Šime ipak to učinio.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 03:15