StoryEditorOCM
KošarkaSPORTSKO DRUŽENJE U ŠIBENIKU U ZNAKU DRAŽENA PETROVIĆA

Naučite košarkaške trikove i upoznajte poznate sportaše

Piše PROMO
24. srpnja 2024. - 10:26

Jedan od najpoznatijih svjetskih košarkaških virtuoza Dražen Petrović ove bi godine slavio svoj 60. rođendan. Ususret ovoj jubilarnoj obljetnici, koja će biti obilježena jednim od najvećih sportskih događaja u Hrvatskoj, Memorijalnom utakmicom u sjećanje na Dražena Petrovića, u Šibeniku će se u četvrtak, 25. srpnja od 19.30 sati na Trgu Pavla Šubića I održati sportsko druženje na koje su pozvani svi građani.

Upravo u Draženovu čast, mladi iz škole košarke Josip Milaković Joto zaigrat će košarku. Događaj će uz Draženovu obitelj podržati osobe iz svijeta sporta i društvenog života Hrvatske. U glazbenom dijelu druženja nastupit će klapa Bunari.

image

Biserka i Marko

Ovo sportsko druženje pravi je uvod u najveći košarkaški spektakl u novijoj povijesti Hrvatske, koji povodom Draženovog 60. rođendana, organiziraju njegova obitelj, Vlada Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Hrvatski košarkaški savez te partneri.

"Memorijalna utakmica u sjećanje na Dražena Petrovića" održat će se 5. rujna u Areni Zagreb, a za ovu posebnu priliku košarku će zaigrati aktualna hrvatska reprezentacije protiv selekcije Europe sastavljene od strane legendarnog košarkaškog trenera Željka Obradovića. Osim sportskog aspekta, ova utakmica ima i kulturnu vrijednost jer slavi život i nasljeđe Dražena Petrovića, čije ime ostaje sinonim za izvanredan talent, predanost i inspiraciju. Ova utakmica će biti ne samo sportski događaj, već i prilika za zajedničko sjećanje, kao i prilika za promicanje vrijednosti košarke i sporta općenito.

Posljednje slobodne ulaznice za najveći košarkaški spektakl u povijesti Republike Hrvatske mogu se kupiti putem linka:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:20