StoryEditorOCM
Košarkapod obručima

Majstorica ili kraj sezone za košarkaše Šibenke?‘Napraviti ćemo sve da se ne ponovi scenarij iz Zagreba‘

Piše Krešimir Gulin
13. svibnja 2023. - 13:00

Majstorica ili kraj sezone za košarkaše Šibenke? Odgovor na to pitanje bit će poznat u subotu oko 21 sat kada završi druga utakmica četvrtfinalne serije play offa između Šibenčana i Cedevite Junior.

Podsjetimo, Zagrepčani su slavili u prvoj utakmici i poveli u seriji. Konačnih plus 22 za Vitamine u tom dvoboju ne oslikava pravo stanje parketu.

Momčad trenera Damira Milačića više od tri četvrtine bila je u rezultatskom egalu da bi se ‘raspala‘ u završnici:

- Osvrnut ću se malo na prvu utakmicu. Veseli me odlična prezentacija naših mladića kroz dobre tri četvrtine prve utakmice četvrtfinala. Cedevita je morala jako zapeti predvođena Krunom Simonom da bi uopće dobila utakmicu. Splet je rijetko viđenih okolnosti da ekipa pogodi toliko trica u jednoj četvrtini što je hvalevrijedno i pokazuje kvalitetu Cedevite junior- istaknuo je trener Šibenke.

Žele li Narančasti odvseti seriju u majstoricu, u revanšu na svom Baldekinu morat će ipak odigrati kudikamo bolje nego u Domu sportova. Točnije, morat će namjestiti ‘nišanske sprave‘, posebice šut za tri poena koji je bio jako loš u Zagrebu:

- Napraviti ćemo sve da se ne ponovi scenarij iz Zagreba. Želimo odigrati mušku utakmicu na Baldekinu i poduzeti sve da dobijemo i da dođemo u priliku igrati treću utakmicu- poručio je Milačić.

Prema njegovim riječima, neki igrači imaju male zdravstevene probleme:

- Mislim da će cijela ekipa biti na terenu i očekujem punu dvoranu. Volio bih da publika isprati ovu momčad koja je na tri fronta odigrala sjajnu sezonu i savršeno prezentirala grad i klub. Stoga mislim da su zaslužili u drugoj utakmici četvrtfinala protiv jakog protivnika imati veliku potporu i punu dvoranu- zaključio je trener Narančastih.

Utakmica Šibenka- Cedevita Junior igra se u subotu u 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:30